Het SMART-Trailersysteem

Het SMART-Trailersysteem

De E-Connect fungeert als basis van het SMART-Trailersysteem, weegt minder dan een kilo en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan, camper of aanhanger.

Via Bluetooth verbindt u met gemak uw smartphone of tablet met de E-Connect. Op deze manier heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig op reis te gaan en bent u altijd op de hoogte van de status van uw caravan of camper.

Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem kunt u kiezen over welke informatie van de caravan of camper u wilt beschikken.

Één centrale E-Connect in combinatie de app maakt het daarnaast ook mogelijk om telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module.

De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

De eerste sensor die beschikbaar komt is de waterpasmodule oftewel de E-Level. 

1. E-Connect
De -Connect is het centrale brein van het SMART-Trailer-systeem. Het regelt de sensoren, en verzorgt de stroomvoorziening van de sensoren.

U koppelt uw smartphone of tablet via Bluetooth met de E-Connect; zonder de E-Connect werkt het systeem niet. Alle andere modules sluit u aan op de E-Connect en verschijnen er overzichtelijk in uw app bij.

De E-Connect is beschikbaar vanaf begin april.

Prijs: €119,95

2. E-Level
Vindt u het telkens heen en weer lopen tussen uw waterpas en uw neuswiel om te zien of uw caravan, camper of aanhanger goed staat ook zo onhandig en vervelend?

Met de E-Level kunt u vanuit de auto op uw telefoon zien of uw caravan, camper of aanhanger links-rechts waterpas staat en voorkomt zo het te ver doordraaien van de steunen.

De E-Level is beschikbaar vanaf begin april  

Prijs: €59,95

3. E-Pressure

Hoe vaak controleert u uw bandenspanning?

Wist u dat u met een verkeerde banden spanning onnodig veel brandstof verbruikt en de kans op een klapband aanzienlijk toe neemt?

Met de bandenspanningsbox bent u altijd op de hoogte of u de juiste bandenspanning heeft. De E-Pressure kan in veel gevallen een klapband zien aankomen en waarschuwt u op tijd.

De E-Pressure is vanaf juni 2017 beschikbaar.

Prijs: €99,95

4. E-Mountain

Met de E-Mountain gaat u veilig op weg in de bergen en bent u altijd op de hoogte van de hellingshoek van een helling.

Dit is bij het afdalen nuttige informatie, hierdoor weet u of uw oplooprem onbedoeld geactiveerd wordt. Ook kunt u met de E-Mountain uw huidige hoogte bepalen en dus zien hoe hoog uw camping gelegen is.

De E-Mountain is vanaf juni 2017 beschikbaar. 

Prijs: €29,95

5. E-Load

Als uw caravan, camper of aanhangwagen niet de juiste kogeldruk heeft kan dit leiden tot overbelasting van de achteras van uw auto of uw caravan en uw aanhanger kan sneller slingeren.

Wist u dat rijden met een onjuiste kogeldruk zelfs niet is toegestaan? Met de E-Load kunt u in de app de kogeldruk aflezen van uw caravan, camper of aanhangwagen.

De E-Load zal later dit jaar beschikbaar zijn.

Prijs: N.N.B.