LMC caravan modeljaar 2018

Evolutie in plaats van revolutie

Dat is het credo waaronder zich de verdere ontwikkeling van het LMC caravan modelprogramma 2018 laat samenvatten.

Nieuwe indelingen

Maar liefst 5 nieuwe caravan indelingen spreiden zich uit over het totale LMC modellenprogramma.

Bij de instapmodellen is er met de LMC STYLE 410D een nieuwe tweepersoonsbed indeling. De nieuwe enkel bed indelingen 480E & 582E, alsook de queensbed indeling 550D, zullen zowel bij de MUSICA als ook bij de MAESTRO te vinden zijn. Aan de gezinsindelingen wordt de LMC MAESTRO 530K toegevoegd.

Belangrijke designverandering: nieuw front LMC MUSICA

Bij de LMC MUSICA hebben wij een belangrijke designverandering. Dit model krijgt het front van de MAESTRO en laat zich hiermee dit jaar in een geheel nieuw design zien. De moderne frontpartij toont zich in vloeiende vormen en overgangen. Het grote raam voor spant zich elegant over het nieuwe front. Als kenmerkend verschil ten opzichte van de boeg van de MAESTRO krijgt het nieuwe front een eigen speciale sticker, die op het design van de zijkant is afgestemd.

Toekomst in comfort: Soft-Close techniek

Een andere noviteit zijn de gebruikte soft-close kleppen die u nu kunt terugvinden in alle VIVO, MUSICA en MAESTRO caravans. Tot nu toe werd deze techniek alleen nog gemonteerd bij laden. Met deze uitbreiding profiteren onze klanten in de toekomst van meer comfort en genieten voortaan bij alle meubelkleppen van deze Soft-Close techniek.

soft close

Nieuwe woonwerelden: 5 moderne combinaties voor perfecte harmonie

De LMC-woonwerelden zijn voor het modeljaar 2018 compleet nieuw ontworpen. Deze 5 moderne combinaties kunnen voor elk model individueel gekozen worden. De kussens en stoffen kenmerken zich door warme en natuurlijke kleuren, die perfect met de verschillende meubeldecors harmoniëren.

Kussenfuncties, zitcomfort gecombineerd met makkelijke toegang tot opbergruimte

In de modellen VIVO, MUSICA en MAESTRO zorgt de extra klapfunctie van de zitbank voor een gemakkelijke toegang tot de eronder liggende opbergruimte.

klappbare sitzpolster3 

Speciaal ontwikkeld voor LMC: Skyview voor extra wooncomfort/genot

Het speciaal voor LMC ontwikkelde en op de laatste Caravan Salon in een actiemodel gepresenteerde panoramadakraam „Skyview“ wordt vanaf komend modeljaar optioneel in iedere VIVO, MUSICA en standaard in iedere MAESTRO gemonteerd. Afhankelijk van de indeling vervangt het 1400x500mm grote

„Skyview“ de voorheen gemonteerde dakluiken HEKI 2 en brengt zo nog meer daglicht in de caravan.

Comfortabel tafelen: tafel op een zuil

Over de tafel op een zuil mogen de caravanklanten in 2018 ook blij worden. In alle zitgroepen voor en achter komen deze tafels in de MUSICA en MAESTRO standaard en in de VIVO als optie.