LMC 2019

Voor het modeljaar 2019 brengt LMC 11 nieuwe caravan indelingen, welke zijn verdeeld over de 4 series Style, Vivo, Musica en Maestro.

LMC STYLE
Op het instapniveau is er de STYLE 530E, met een grote enkele bedden-indeling en met de STYLE 582K een indeling met kinderbedden met een Frans bed.  Dit is tevens de eerste caravan met een totale breedte van 2,5 meter in de STYLE serie.

Voor Nederland brengen LMC een actiemodel uit met de indelingen: 450E, 450D en 460D. Deze caravans zijn voorzien van alles wat je mag verwachten en scherp geprijsd. Exclusief voor Nederland.

LMC VIVO
De VIVO serie wordt aangevuld door de 490E. Deze indeling is tot nu toe erg succesvol geweest in de Musica serie. De 695D is een nieuwe flexibele indeling met optionele stapelbedden. Daarnaast zijn er drie nieuwe kinderbed-indelingen opgenomen in de VIVO serie. Het actiemodel VIVO 532K, die al gepresenteerd is op de CMT, zal het komende jaar een seriemodel zijn. De 592K en 705K zijn zeer interessante indelingen voor Scandinavië met hun opstelling van kinder- en ouderbedden naast elkaar en hun rondzitgroep voorin.

LMC MAESTRO
Voor het modeljaar 2019 zijn er 4 nieuwe MAESTRO indelingen. De uit de VIVO bekende indeling 532K  trekt mensen aan in deze luxeklasse LMC, net als bij de 592K en de 695D. Met de MAESTRO 580E word een uit een voormalig actiemodel bekende enkele bedden-indeling opnieuw toegevoegd.


 

VIVO Interieur

Na de succesvolle presentatie van de LMC VIVO 532K op de CMT in Stuttgart volgt de hele VIVO serie nu het nieuwe ontwerp. Het interieur maakt een moderne indruk door een compleet nieuw ontwerp van de kastfronten (kleppen), evenals nieuwe oppervlakken op de tafelen werkbladen. Al met al ziet de VIVO er van binnen veel lichter, moderner en vriendelijker uit.

 

LMC MUSICA

De MUSICA wordt in het modeljaar 2019 gepresenteerd als een actiemodel van het jaar met een gereduceerd aantal indelingen. Het actiemodel is gericht op de 5 meest succesvolle indelingen, bestaande uit de 470E, 490E en 560E enkele bedden-indelingen, evenals de tweepersoonsbed- indelingen 440D en 470D. De nieuwe hangkast-kleppen (front) zijn helderder en moderner van design. Het onderste deel van de kastkleppen is voorzien van het bekende Acuto-decor en de rest is gestyled in een lichte, crèmekleurige tint. Bovendien krijgt het tafelblad de donkere afdekking van het keukenblad. Wat de uitrusting betreft, is de MUSICA in de basis zeer goed uitgerust. De populairste opties’s  zijn al standaard beschikbaar. Daarbij horen aluminium velgen, het exclusieve panoramadak "Skyview" en vele andere uitrusting. Bovendien profiteren klanten van een aantrekkelijke kortingsprijs.

 

LMConnect

In de VIVO-, MUSICA- en MAESTRO-serie wordt een volledig nieuw ontwikkeld scherm met een moderne touch-functie boven de toegangsdeur ingebouwd. Bovendien kunnen alle functies via een Gateway en de LMConnect-app, op de mobiele telefoon of tablet worden bedient en afgelezen. De APP is beschikbaar voor alle Android- en iOS-apparaten en wordt kosteloos aangeboden. Het display en Gateway zijn beschikbaar als opties.
LMConnect maakt het mogelijk eenvoudig  alle functies via smartphone of tablet te bewaken en te bedienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de status van de 12V-voeding en de accu op te vragen, en om de waterverzorging,  vloerverwarming, warmwaterverwarming, convectieverwarming en airconditioning, in en uit te schakelen en te regelen.

 

PVC-vloer

Alle series krijgen in het modeljaar 2019 nieuwe PVC-vloeren. Het plankendecor is verbreed van 2,8 cm naar 10 cm breed waardoor de caravan duidelijk rustiger aandoet.  Bovendien is de PVC kleurstelling bij de STYLE en MUSICA met 15% verlicht, waarmee het interieur ook lichter en moderner is gestyled.

 

Nieuwe LMC achterlichten generatie

Vanaf  modeljaar 2019 krijgen alle LMC caravans een nieuwe, speciaal voor LMC ontwikkelde achterbumper, inclusief nieuwe achterlichten. De achterlichtendrager is van hoge kwaliteit en dynamisch. De achterlichten zijn state-of-the-art en voorzien van LED- en glasvezeltechnologie. Het „dynamisch knipperlicht“ dat bekend is van de auto-industrie is bij de series VIVO, MUSICA en MAESTRO optioneel verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nieuwe opzetzuilen op de achterkant die de moderne uitstraling benadrukken.

 

 

Buitendesign caravans

Alle 4 caravan series krijgen een nieuw ontwerp bestickering buitenzijde. "Less is more" betekent in dit verband dat bestickering is versmald en dus sportief en modern oogt. Wel werden de inmiddels vertrouwde kleuren reeksen behouden en overgenomen.


 

Verplaatsbare USB aansluitingen

Soms zijn het de kleine dingen die het leven wat makkelijker maken. LMC presenteert een nieuwe USB-aansluiting voor het opladen van smartphones en tablets. Deze zijn eenvoudig in de stroomrails van de binnenverlichting te klikken en zijn verplaatsbaar. Klein onderdeel – met groot effect.