Kampeerbelevenis 1,2 en 3 November a.s.

 kampeerbelevenis 2019

Gratis entree
Parkeren is gratis
Ruim 20.000 m² kampeerbelevenis

Het eerste weekend van november staat bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk weer in het teken van Kampeer Belevenis Noord-Brabant. Voorgaande edities trok dit evenement telkens meer dan 10.000 bezoekers en ook dit jaar is de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland weer dé plek waar kampeerliefhebbers kennis kunnen maken met de nieuwste trends op kampeergebied. Caravans, campers, voortenten en kampeertenten, campings en recreatie, je vindt er alles voor een goede start van het nieuwe kampeerseizoen. En bovendien, toegang en parkeren zijn gratis!

Wat kunt u allemaal verwachten op de Kampeer Belevenis Noord-Brabant 2019?

  • Camper en Caravans

  • Auto's

  • Voortenten & luifels
  • Kampeertenten
  • Campings & dagrecreatie uit Nederland
  • Campings uit het buitenland
  • Camping Accessoires & buitenleven

kampeerbelevenis 1

Caravans, kampeerauto's en trekauto's

De complete top 12 caravan merken op één locatie, iets waar andere beurzen al jaren niet in slagen! Tijdens Kampeer Belevenis kunnen de nieuwste modellen Adria, Bürstner, Dethleffs, Eriba Hymer, Fendt, Hobby, Knaus, LMC, Sunlight, Tabbert en Weinsberg uitgebreid worden bekeken en vergeleken. Maar ook voor liefhebbers van kampeerauto’s en buscampers is er een ruim aanbod! De camper verkoop zit al een tijdje in de lift, vandaar dat je tijdens het weekend kennis kunt maken met enkele grote merken zoals Frankia, SunLight, LMC, Adria, Weinsberg, Globe Traveller en Bürstner. Ze laten je zien hoe comfortabel kamperen met een camper kan zijn!

kampeerbelevenis 4

Voortenten en luifels

Voortenten en luifels zijn er van Unico, Doréma, Isabella, Brand, Freestyle en StarCamp. Het merk Unico, ontwikkeld én geproduceerd door Bax Totaalrecreatie en meerdere malen uitgeroepen tot testwinnaar in vergelijkende tests, is aanwezig met het volledige assortiment. Tijdens Kampeer Belevenis Noord-Brabant zijn onder andere de Unico Rimini 320, de nieuwe Siena 450 en de dakluifel Deluxe te bezichtigen.

kampeerbelevenis 2

Kampeertenten

Natuurlijk wordt de tentkampeerder niet vergeten. Een groot assortiment tunneltenten van onder andere de merken Baco, Falco en Bardani staat opgesteld. Voor de actieve kampeerders is er een gevarieerd aanbod lichtgewicht tenten, slaapmatten, rugzakken etc. te vinden.

kampeerbelevenis 3

Waar vindt de Kampeer Belevenis Noord-Brabant plaats?

Kampeer Belevenis Noord Brabant
Mede mogelijk gemaakt door Bax totaalrecreatie
Loo 22
5571 KR Bergeijk
Dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur

Kijk hier voor een routebeschrijving