Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive

Maak de wereld kleurrijker: ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive

Geïnspireerd door de jaren 50, brengen wij met de beide speciale modellen van ERIBA Touring kleur in de wereld. Ze blinken niet alleen uit in uiterlijk , maar eveneens in de al jaren door Eriba Troll bewezen ‚innerlijke‘ eigenschappen. Het unieke constructie principe uit de vliegtuigbouw, die de Touring bijzonder aerodynamisch maakt én voor een duidelijk hogere veiligheid en optimale volgeigenschappen zorgt. De beide Touring actiemodellen brengen ook een omvangrijke standaarduitvoering met zich mee, die de caravans nog comfortabeler en bijzonder mooi maken. 

Rockt iedere reis: de ERIBA Troll 530 Rockabilly

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 7

Deze ERIBA caravan is een rollende ode aan het leven op de beat van de jaren 50, wat zich zowel in het cult-design als in de buitengewone kleurcombinatie weerspiegelt. Van onder rood en van boven wit, brengt deze Troll 530 Rockabilly het typische kleurdesign terug van een lang vergeten tijdperk. Zo wordt elke reis een beetje tijdreizen.

Reis terug naar de toekomst - in retro chic met intelligente en technisch geavanceerde details die niets te wensen overlaten! De keuken van de ERIBA Troll 530 Rockabilly heeft ook een bijpassend levendig rood/wit kleurconcept en de zithoek in „American Diner“ stijl is erg uitnodigend door de comfortabele kussens met hoge rug in retro-stijl.

Het exclusieve interieur in het slaapgedeelte en in de badkamer maakt elke tour onvergetelijk.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 45

De zitgroep van de ERIBA Touring „Rockabilly“ is erg uitnodigend met zijn hoge rugkussens in retrostijl en de bijpassende kleurige accenten.De hoogwaardige dakkasten bieden voldoende opbergruimte voor alle reisbenodigdheden en zijn in de hoeken uitgerust met een subtiele lichtbalk die zorgt voor een aangenaam licht. 

De tafel in de zitgroep, die voorzien is van een rode sierlijst die zorgt voor een bijzonder authentiek retro gevoel, presenteert zich groots en chic.

Ondanks zijn compacte buitenafmetingen, biedt de ERIBA Touring Troll 530 ook als „Rockabilly“ een royaal bed achter met de afmeting 198 x 140 cm en voldoende bewegingsvrijheid in de woonkamer.

De badkamer van de ERIBA Touring Troll „Rockabilly“ is voorzien van een wasbak met veel plaats voor de toiletspullen en een banktoilet.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 32

De exclusieve badkamer beschikt over een uitzetbaar raam, waardoor er veel daglicht evenals genoeg frisse lucht in de badkamer kan komen. 

De keuken van dit speciale ERIBA Touring „Rockabilly“ model beschikt over een diepe spoelbak, een koelkast met een volume van 70 liter en een twee pits kooktoestel. Een mooi keukenblok met royale besteklade en scharnierende keukenbladuitbreiding om het werkoppervlak te vergroten.

De kledingkast heeft een kledingstang en verschillende planken, zodat de vakantiegarderobe netjes en overzichtelijk ondergebracht kan worden.

Loungen en genieten in „Diner-Style“: de zitgroep van de ERIBA Touring Troll „Rockabilly“ nodigt uit tot gezellig samenzijn.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 33

Typisch Amerikaanse „Diner-Style“: zitplaats met hoge rugkussen, bijzondere bekledingswijze en passende kleuraccenten bij zijkant kussens en tafel. Hoogwaardige afwerking: kussens in lederoptiek in „American-Diner-Style“.

Het rode hoogpolige tapijt van de ERIBA Touring Troll „Rockabilly“ brengt niet alleen een extra kleuraccent in de caravan, maar zorgt ook voor nog meer behaaglijk- en gemoedelijkheid. 

Retro is in: bonte kussens met hoogwaardige overtrek in cult design en Rockabilly opschrift brengen de jaren 50 sfeer in de caravan. 

Met de onderkant in rood en bovenzijde in wit geeft de ERIBA Troll 530 "Rockabilly" het typische voertuigontwerp en de kleur van de jaren 50 weer. Wieldoppen in chroom onderstrepen het klassieke ontwerp extra.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 29

De gestippelde gordijnen geven van buitenaf al het gevoel weer van het charmante interieur in retro-stijl. 

Met meer drive richting elke oceaan: de ERIBA Troll 530 Ocean Drive

Miami Beach verwelkomt u graag. In de ERIBA Troll 530 Ocean Drive beleeft u opnieuw het strandgevoel van de jaren 50. Vooral de compacte vorm en de buitengewone kleur maken de nu al iconische caravan tot een echte blikvanger. Met één blik op het „Ocean Drive“ blauw ziet u de zee voor u verschijnen. De combinatie met wit, geeft hem die pure retro stijl. U droomt weg richting elke oceaan.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 6

Wat de uiterlijke vorm en kleurencombinatie al doet vermoeden, wordt in het interieur van de ERIBA Troll 530 Ocean Drive consequent doorgevoerd: retro charme tot in de perfectie. Qua uitstraling is de ERIBA caravan echter zeer modern. Net als bij Rockabilly voldoet het exclusieve interieur in het slaapgedeelte, evenals in de keuken en badkamer aan de hoogste normen op het gebied van comfort en functionaliteit. Welkom bij je persoonlijke „Drive“!

De dakkasten worden gepresenteerd in een vintage look - maar zijn wel uitgerust met hoogwaardige scharnieren en een veilige sluiting. 

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt de ERIBA Touring "Ocean Drive" met zijn zeeblauwe kleuraccenten veel strandgevoel in het voertuig.

In de keuken maken de werkbladverlenging en de optionele spoelbakafdekking van elk uur een „happy hour“. De 70 liter koelkast met vriesvak zorgt met gekoelde drankjes, zelfs op hele warme dagen, voor een verfrissende koeling. Kookgerei en voedselvoorraden vinden de juiste plaats in de bovenkasten boven het keukenblok.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 26

Het levendige kleurconcept met kleuraccenten op bekleding en tafelrand, bijpassende gordijnen en kussens in een speelse aqua-design, brengen een "Ocean Drive" gevoel in het voertuig. Blauwe tafelrand, blauwe gordijnen en blauwe kleuraccenten - de ERIBA Touring "Ocean Drive" straalt het strandgevoel van de jaren 50 uit.

Het interieur van deze Touring actiemodel presenteert zich fris en harmonieus en geeft uw leven een „Ocean Drive“. 

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 27

Comfortabele badkamer met daglicht: het uitzetbare raam zorgt voor veel frisse lucht en natuurlijk licht in de badkamer. In de open vakken houden rubberen banden de badkamerbenodigdheden veilig op hun plaats, zelfs tijdens het rijden.

Alles op zijn plaats - dankzij handdoekhouder en in hoogte verstelbare spiegel. In de wastafelkast kunnen extra badkamerspullen discreet worden opgeborgen.

Oceaan-design in de „Ocean Drive“: De kussens in de ERIBA actiemodel brengen veel zeedieren mee aan boord. 

Zeeblauwe gordijnen en gespikkelde vitrage – het oceaan gevoel komt in deze cult caravan ook terug bij de ramen. Hoogwaardige bewerkte bekleding in lederoptiek - met fris kleuraccent in zeeblauw. Het hoogpolige tapijt in de „Ocean Drive“ herinnert aan fijn zand en brengt nog meer strandgevoel in de caravan. 

Een echte blikvanger: de compacte vorm van de ERIBA Touring Troll "Ocean Drive" en de buitengewone kleur - een combinatie van zeeblauw en wit.

de Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 24 

Gecultiveerd en speels: de buitenkant van de ERIBA Touring Troll "Ocean Drive" maakt je nieuwsgierig en verleid je om naar binnen te kijken.

Applicaties in chroom aan de voor- en achterzijde onderstrepen het klassieke design van deze cult caravan.