Eriba Living

Vakantie vieren met het hele gezin: de ERIBA Living

De ERIBA Living is vanaf nu ook beschikbaar in Nederland,
toevoeging van acht gezinsvriendelijke modellen aan het uitgebreide assortiment aan caravans door Hymer GmbH & Co. KG.

Eriba Living koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 2

Vier versies zijn voorzien van een stapelbed met dwarsbalk aan de achterkant, en er zijn twee gloednieuwe lay-outs ontworpen om te accommoderen zeven en negen personen, waardoor het ERIBA Living-model het ideale keuze voor jonge gezinnen en nieuwkomers in de wereld van de caravan. In qua ontwerp blijft het modellengamma trouw aan de stijlvolle ERIBA-look.

Het verhaal van Hymer GmbH & Co. KG begon met een ERIBA-caravan van meer dan 60 jaar oud geleden. Sindsdien zijn de dingen steeds krachtiger geworden, met nieuwe modellen verschijnen en anderen worden voortdurend bijgewerkt.

Rudi Fimpel, divisiemanager van ERIBA Caravans, zegt "Na de populariteit van de ERIBA Living in Zuid-Europa, we doen nu onze eerste stap in de sector van de caravans voor gezinnen in Nederland
en introduceert hier hetzelfde modelbereik. Alle acht indelingen zijn voldoende ruim voor familievakanties, en vier ervan hebben zelfs een scheidbaar slaapgedeelte voor kinderen. "

Eriba Living koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 75

Qua carrosserie en uiterlijk ontwerp blijft de ERIBA Living trouw aan zijn voorgangers. Alle modellen bieden dankzij hun lichtgewicht aanzienlijke reserves aan nuttige lading bouw. De standaard GRP-coating van de voorkant, het dak en de achterkant bieden weer
en hagelbescherming.

Extra veiligheid wordt gegarandeerd door de anti-zwaaiende koppeling, de moderne chassis met semi-achterste armas en onafhankelijke wielophanging en de rookmelder standaard in alle caravans. Het exterieurontwerp van de caravans wordt gekenmerkt door de vertrouwde ERIBA hybride achterlichten samen met het onderscheidende driestrepen logo.

Eriba Living koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 77

Praktische, 40 cm hoge buitendeuren aan de buitenkant maken licht werk laden en de opbergdozen zijn ook eenvoudig van binnenuit bereikbaar door op te tillen het lattenbodem.

Binnen hebben de caravans een functionele keuken met royale laden en royale bovenkasten. Nog meer opslagruimte wordt geboden door talrijke open planken geïntegreerd naar de keuken. De extra grote koelkast van 142 liter met geïntegreerde 15-liter vriesvak uit de familie-indelingen kan eenvoudig worden vergrendeld en heeft inzetstukken voor flexibele verdeling.

Eriba Living koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 78

De comfortbedden met houten paneelrooster en koudschuimmatrassen zorgen voor een goede nachtrust. Het completeren van het modellengamma zijn twee nieuwe lay-outs die een echt hoogtepunt vormen: de ERIBA Living 555 XL is de eerste caravan in het gamma met een opklapbed en heeft een indrukwekkende hoofdruimte van 208 centimeter. Het opklapbed boven het zitgedeelte kan traploos worden aangepast en biedt plaats aan nog eens twee personen,het totale aantal ligplaatsen tot zeven brengen.

Eriba Living koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 76

De ERIBA Living 560 is een zeer ruime gezinswagen met een uitwendige breedte van twee en een halve meter. De stapelbedden aan de achterzijde zijn ook optioneel verkrijgbaar in een drie-persoons versie, en deze lay-out kan ook worden besteld met een pop-top met twee bedden dak, wat betekent dat er in totaal maximaal negen mensen kunnen worden ondergebracht.

Extra opslagruimte wordt geboden door een voldoende grote linnenkast en kledingkast.

Eriba Living koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 79

De ERIBA Living is nu verkrijgbaar bij Caravan Extra in acht verschillende indelingen.