Eersteklas design opnieuw gedefinieerd: de ERIBA Nova S

Bad Waldsee, 23 maart 2016 - Met de ERIBA Nova S presenteert
HYMER zijn nieuw vlaggenschip op het gebied van caravans.

Vooral indrukwekkend is de moderne en luxe uitstraling. Het nieuwe ontwerp strekt zich uit van buiten met de speciaal ontwikkelde achterlichten tot aan de laatste hoek van het interieur. Hier domineren nobele materialen en stoffen in combinatie met een perfect afgestemd verlichtingsconcept.

De nieuwe ERIBA Nova S zal zijn aanvankelijk verkrijgbaar in drie verschillende indelingsvarianten. De eerste generatie van de ERIBA Nova S was bij de lancering in de in 2007 was een echte industrie uniek, omdat ERIBA met hem oprichtte de klasse van luxe caravans. "Vandaag, bijna tien jaar later, zijn we gelukkig met de nieuwe editie en dat wij een nieuwe mijlpaal in dit segment kunnen introduceren.

Innovatief ontwerp: het nieuwe gezicht van ERIBA

De nieuwe look wordt gekenmerkt door het volledig opnieuw ontworpen ontwerp aan de buitenkant waarbij de achterkant de centrale rol op zich neemt: een nieuwe Bumper, afgeleid van de automobielsector, openingen voor uitbreiding de stempels, die doen denken aan uitlaatpijpen, maar ook speciaal ontwikkeld achterlichten. Deze multifunctionele achterlichten zijn uitgerust met de nieuwste LED-hybridetechnologie.

De sportieve dynamische ontwerptaal van de achterzijde is in aanvulling op de vernieuwde stickerdesign aan de zijkanten onderstreept. Het exterieurdesign wordt afgerond door de exclusieve voor deze serie ontwikkelde en standaard lichtmetalen velgen. de bouwbreedte van maximaal 2,5 meter biedt nog meer bewegingsvrijheid en comfort in het interieur.

Innerlijke waarden: nieuwe premium-standaard in een modern ontwerp met de nieuwe Nova S heeft het merk ERIBA zich opnieuw bewezen als innovatieve pionier.

Het meubilair, materialen en kleuren zijn gebaseerd de eigentijdse stijl van luxe hotels en combineert donker hout met lichte kleuren en moderne oppervlakken.

Matching zijn de fronten van de comfort keuken voor kasten en laden in hoogglans ook voorzien van discrete en geïntegreerde handgrepen. Met vier exclusieve stoffen en ledercombinaties die aangeboden worden, kan elke klant de juiste vinden in hem of haar smaak.

Daaronder bevindt zich ook een kunstleer-ecotech variant die bijzonder temperatuur regulerend is en ook geschikt is voor kinderen en huisdieren.

Bovendien, is bij de Nova S nobele romeinse blinds gebruikt in plaats van de gebruikelijke gordijnen. De plafond van de woonkamer is gemaakt van microfiber en de zijwanden bedekt met hoogwaardig kunstleer. Dat creëert een aangename woonsfeer en draagt ​​ook bij aan geluidsisolatie bij.

Een ander hoogtepunt is het nieuwe verlichtingsconcept, dat wordt gekenmerkt door veel verschillende lichtbronnen die zorgen voor een aangename en heldere sfeer.

Een LED-lichtpaneel boven de zitgroep, lichtelementen onder de opbergkasten boven het hoofd, een groot plafondlicht en aan de zijkant gemonteerde plekken zorgt voor een optimale verlichting van de leefruimte.

In het slaapgedeelte zijn er nieuwe zwanenhals leeslampjes die individueel kan worden aangepast. Daarnaast is er in het voertuig een indirecte sfeer verlichting geïnstalleerd, dus bijvoorbeeld in de nieuwe tv-kast en op de wasbak en spiegelen in de badkamer.

In de comfortabele keuken zijn niet alleen de bodems van kasten en werkblad zijn daarmee uitgerust, maar ook de hele achterwand van de keuken, die bedekt is met wit plexiglas
verlicht met het LED-omgevingslicht.