Drie LMC actiemodellen uit de Vivo-serie: Vivo Energy

Op de Caravan Salon in Düsseldorf (26 augustus t/m 3 september 2017) presenteert LMC, de traditionele fabrikant uit Sassenberg in Westfalen, drie Energy-modellen uit de Vivo-serie. Alle Energy modellen hebben de „Long-Life-Technologie“, in het kort LLT, met maar liefst 12 jaar water-dichtheidsgarantie!

De kleinste onder de actiemodellen is de Vivo Energy 473 D met Frans tweepersoonsbed voorin voor de prijs van € 25.410,-.

Tot de uitrustingskenmerken van deze 7 meter lange caravan behoren onder andere de buitenplaat in fijn hamerslag, de mobiele vuilwatertank in de disselbak, het anti-slingersysteem, opgezette boeg- en hekzuilen als ook uitrekbare boxen achter de serviceklep aan de achterkant.

In het interieur worden onze klanten extra verwend met een elektrische bijverwarming vloer, een tafel op zuil, display voor de verswatertank en het panoramadakraam Skyview. Ook zijn het grote raam voor (900 x 520 mm), de eendelige deur met raam inclusief afvalemmer en hordeur als ook de Therme voor warmwaterverzorging onderdeel van de standaard uitrusting. Net als ook de afstandsbediening voor de voortentlamp, een multicontactdoos voor 12V, 230V en TV, een gasbuitenaansluiting en aluminiumvelgen.

En om gewichtsproblemen op de vakantiereis te vermeiden, bezit de Energy 473 D een toegestaan totaalgewicht van 1.700 kilogram. Ondanks deze omvangrijke uitrusting bedraagt het prijsvoordeel ten opzichte van een gelijkwaardig uitgerust standaard voertuig € 1.933,-.

Met de bijna identieke standaard uitrusting heeft de Vivo Energy 493 E eenpersoonsbedden achterin. Deze caravan heeft een lengte van 7,23 meter en kost € 26.330,-. De 493 E heeft in vergelijk met het hierboven genoemde model geen raam voor. Hiervan bedraagt het prijsvoordeel € 3.692,-.

Het vlaggenschip onder de speciale actiemodellen is de Vivo Energy 533 K met een totaallengte van maar liefst 8,14 meter en een totaalgewicht van 1.800 kilogram. Deze caravan is een typische gezinscaravan met stapelbedden achterin en eenpersoonsbedden voor. Terwijl hij het serviceluik en het raam voor moet missen, heeft deze caravan in vergelijking met de twee andere modellen een heteluchtverwarming 5004 S met ringverwarming.

De prijs van de caravan bedraagt € 27.550,- en het prijsvoordeel is maar liefst € 3.010,-.