Dethleffs Generation

Op naar de volgende generatie:

Dethleffs presenteert nieuwe speciale caravanserie

Uw Dethleffs Generation koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 1

De Generation betekent voor Dethleffs letterlijk een nieuwe generatie caravans voor het modeljaar 2019. Het speciale model omvat vijf nieuwe plattegronden die niet te vinden zijn in de Dethleffs modelprogramma. Ook zijn er drie extra speciaal ontworpen voor de winter camping modellen met de juiste achtervoegsel "Scandinavië". Met een volledig onafhankelijke interieur en een winter-upgrade inclusief Alde Warm water en vloerverwarming. 

Gelijk aan alle modellen is een uitgebreide standaarduitrusting die ervoor zorgt dat de caravans niet alleen kampeerklaar zijn, maar ook een prijsvoordeel bieden ten opzichte van vergelijkbare standaardmodellen van ongeveer 4.000, - €. Dit omvat onder meer een 70 cm brede deur, gladde plaat wit met een speciale aanpassing het interieur ontwerp, design bestickering en indirecte algemene verlichting waardoor een aangename lichtsfeer in het voertuig ontstaat.

Uw Dethleffs Generation koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 1

Maar het is niet alleen de standaarduitrusting die de generation zo speciaal maakt. Vooral het ontwerp dat het onderscheidt van de massa. De ontwerpers van Dethleffs hebben een innovatieve benadering van het interieurontwerp buiten de huidige hoofdserie genomen en tonen een geheel nieuwe look voor het meubilair van Dethleffs met een nieuwe creatie van dak kast kleppen en deuren. Het resultaat is een caravan waarvan de moderniteit en het interieur zich onderscheiden van het vorige programma.

De Generation die positioneerd zich in Dethleffs modelprogramma boven de Camper en Nomad en zal de eerste keer op de Caravan Salon in Düsseldorf en tegen een prijs van 24.790,- worden aangeboden.

Interieur en exterieur
Er zijn twee ontwerpopties voor het interieur: één meubeldecor, elk met de juiste woonomgeving voor de Generation en één voor de Generation Scandinavia met functies voor wintercomfort. De meubelconstructie is in beide varianten hetzelfde en valt vooral op door de nieuwe, naar beneden vullende vorm van de dakkasten. Dit ontwerp maakt het interieur groter, zonder de opslagruimte aanzienlijk te verminderen.

In tegenstelling tot de Scandinavia-variant, werd de Generation bijna volledig afgezien van houtdecor. De dakkastkleppen schitteren met een modern kleurenschema, dat verandert van lichtgrijs naar donker antraciet. Daarnaast zijn er bekledingstoffen in modern bruin met een verwijderbaar, grijs decoratief element.

Uw Dethleffs Generation koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 3

Aan de andere kant, de Scandinavische Generation, die speciaal is ontworpen en uitgerust voor de koudere regio's van Europa, toont zich in een lichte, warme houttint onderbroken door chromen elementen in de dakkasten. Er zijn antracietkleurige bekledingstoffen met een lichtgrijze rand.

Van de buitenkant passen alle productie-modellen perfect in de Dethleffs modelprogramma en beschikken ze over een modern design achterbumper met geïntegreerde verlichting en een visueel aantrekkelijke stickerdesign. De standaarduitrusting omvat onder meer een gladde metalen plaat, lichtmetalen wielen, handgrepen verchroomd , een Midi Heki met zwengel bediening, de 70 cm brede deur, de indirecte omgevingslicht en een Truma Combi 4-verwarming. 

De drie plattegronden van de Generation Scandinavië werd speciaal voor winterhardheid genomen, dus er is deze standaard gebruikt met XPS -isolatie, interne afvalwatertanks, verwarmde en geïsoleerde afvoerleidingen, de Alde- boiler en een warmwater-vloerverwarming. Deze caravan is perfect uitgerust voor alle seizoenen en regio's.

Plattegronden
de generation is leverbaar in vijf plattegronden die allemaal 230 cm breed zijn en variëren van een lengte van 570 tot 630 cm. De technisch toelaatbare totale massa is 1.800 kg. De drie indelingen van de Generation Scandinavia-variant zijn allemaal 250 cm breed en hebben een lengte van 650 tot 765 cm, zodat zelfs bij lage temperaturen er genoeg ruimte is voor het hele gezin in het interieur. De technisch toelaatbare maximale massa is 2 t voor het kleinste model en 2,5 t voor de twee grotere modellen.

Sinds Dethleffs gefocust is op enkele plattegronden en de caravan als compleet product aanbiedt weten zij deze caravan aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Dethleffs Generation is nu leverbaar vanaf 24.790,-

Uw Dethleffs Generation koopt u bij Caravan Extra in Oirschot 9