De nieuwe c'joy 480 QLK

De nieuwe c'joy 480 QLK

De c'joy serie krijgt letterlijk uitbreiding van een “familie”-indeling. De nieuwe c’joy 480 QLK is een echte gezinscaravan. Stapelbedden achterin, een dwars geplaatst bed voorin met daarvoor een ruime zitgroep, die omgebouwd kan worden tot een groot tweepersoonsbed van 190 x 122 cm, waardoor 6 personen kunnen overnachten. Optioneel kan ook worden gekozen voor een stapelbed met 3 bedden zodat zelfs 7 personen een slaapplaats hebben. Het bijzondere van deze indeling is de toegang tot het verhoogde tweepersoonsbed van 150 cm breed, met een bijzonder grote bagageruimte daaronder, via de zitgroep. Om in het bed te komen, wordt de tafel eenvoudig naar de zijkant verplaatst. De zitbank dient als opstap, de tafel als extra aflegruimte. Naast het zitgedeelte bevindt zich de keuken met driepits kooktoestel en koelkast met vriesvak, aan de andere kant bevindt zich het sanitaire gedeelte, omgeven door twee kledingkasten.

Door de bijzondere indeling heeft de caravan, ondanks zijn vele slaapplaatsen, slechts een totale lengte van iets meer dan zeven meter. De breedte van 212 cm is hetzelfde als bij de andere indelingen van de c'joy. Dit maakt het gezinsmodel tot een compacte reisgenoot.

Het maximaal toelaatbare gewicht van de c´joy 480 QLK bedraagt 1.200 kg. Als het bagagegewicht van 228 kg niet genoeg is, kan optioneel worden gekozen voor een max. toelaatbaar gewicht van 1.500 kg.