Caravan Extra gaat verhuizen!

Caravan Extra gaat verhuizen! Een geweldige stap vooruit.

Sinds 1989 is Caravan Extra uw dealer voor de merken Dethleffs, Eriba en LMC gevestigd aan de Beerseweg 1 te Oirschot. Vanuit Oirschot konden wij u prima voorzien in uw wensen m.b.t. aankoop, onderhoud en schadeherstel aan uw caravan, maar ook voor de verkoop en montage van accessoires was u in Oirschot op een goed adres.

luchtfoto caravan extra 1

We gaan even terug naar 2017. 

Hier in het mooie Oirschot speelde al vanaf 2010 de plannen om de autosnelweg A58 (Tilburg - Eindhoven) te verbreden van 2 x 2 baans naar 2 x 3 baans + vluchtstroken.

In 2017 werd door de gemeente Oirschot de keuze gemaakt om de verbreding van de A58 aan onze zijde van de autosnelweg te gaan verbreden. Dit betekend direct dat de locatie Caravan Extra in Oirschot niet meer toekomstbestendig was.

We hebben de afgelopen jaren een traject doorlopen met Rijkswaterstaat om ons bedrijfspand aan hen te verkopen. Dit is in november 2022 afgerond.

In de tussentijd waren wij op zoek naar een nieuwe locatie voor Caravan Extra. Een klus die wij zeker onderschat hebben. Zoek maar eens een bedrijfspand op een goede locatie met voldoende volume binnen en groot buitenterrein.

Begin 2022 werden wij door de eigenaar van Eijk caravans te Hapert (Chris Merkx) benaderd. "Nick, we moeten eens praten met een kop koffie". "Heb jij interesse om van Eijk caravans over te nemen?" 

Die vraag zagen wij niet aankomen. Wij hebben enkel een bedrijfspand nodig om ons bedrijf verder voort te zetten.

Van Eijk caravans is voor ons al jaren lang een fijne collega in de buurt met hetzelfde bedrijfsDNA. Caravan Extra en van Eijk caravans werkten al vaker samen op de achtergrond. We kennen elkaars bedrijven goed, en hielpen elkaar graag vooruit.

In juni 2022 hebben we naar elkaar de intentie uitgesproken om de overname te gaan realiseren. Nu 13 maanden later kunnen wij u melden dat de overname is afgerond en wij ons bedrijf Caravan Extra per 1-8-2023 kunnen gaan verhuizen naar de Hoogakker 6 te Hapert.

Nu in 2023 ............

buitenzijdebedrijfspand4

Vanaf 1 augustus 2023 kunnen wij u verwelkomen in ons vernieuwde bedrijf waar Caravan Extra gewoon Caravan Extra blijft en van Eijk caravans gewoon van Eijk caravans blijft.
2 bedrijven naast elkaar onder 1 dak met hun eigen specialisme.

Dit brengt voor als klant vele voordelen met zich mee.

  • 15000 m2 caravanplezier op 1 locatie.

  • Grotere showroom met merken zoals Dethleffs, Eriba, LMC en Fendt onder 1 dak.
  • De capaciteit van de werkplaats zal gedeeld worden. Hierdoor hebben wij altijd de juiste specialist die aan uw caravan werkt tijdens reparatie, onderhoud, montage of schadeherstel.
  • Een grote kampeershop met een goed assortiment accessoires en deskundige kampeerspecialisten die u kunnen helpen tijdens de aankoop van de beste kampeeraccessoires.

  • Een Premium ++ Caravanstalling

Dus echt alles onder 1 dak voor u als kampeerder.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons vernieuwde bedrijf aan de Hoogakker 6 te Hapert.

Tot ziens bij Caravan Extra in Hapert.