TUV Tempo 100

Deze activiteit wordt u aangeboden door Dekra Nederland.

U kunt een ontheffing verkrijgen om met uw caravan, vouwwagen of aanhanger op de Duitse Autobahn in plaats van de toegestane 80 kilometer per uur, 100 kilometer per uur te mogen rijden. Uw caravan, vouwwagen of aanhanger en het trekkende voertuig dienen aan een aantal eisen om te voldoen. De ontheffing is geldig zolang uw caravan, vouwwagenof aanhanger voldoet aan de voorwaarden en zolang er geen wijzigingen in de Duitse wetgeving worden doorgevoerd.

Nadat u heeft gecontroleerd of het object aan de eisen voldoet, kunt u hier uw aanvraag indienen. U kunt direct betalen via Ideal of met creditcard. Geeft u bij opdracht duidelijk aan wanneer u de sticker nodig heeft, dan houden wij hier rekening mee. U ontvangt binnen tien werkdagen nadat wij uw caravan, vouwwagen of aanhanger hebben geïnspecteerd en een certificaat en een TUV Tempo 100 sticker hebben bevestigd. Wij inspecteren het object bij u thuis of op elke andere door u gewenste locatie waar wij ruim om het object heen kunnen lopen.

Wij berekenen bij inspectie in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden)
€ 136,- inclusief btw en bij inspectie in België € 165,- inclusief btw. Wij beantwoorden uw vriendelijk contact met ons op te nemen indien u een opdracht op de Waddeneilanden wilt verstrekken.

Indien het opject niet aan de TUV Tempo 100 eisen voldoet en wij dus geen certificaat kunnen afgeven, brengen wij € 45,- in rekening voor administratie- en voorrijkosten.
Het resterende bedrag storten wij aan u terug.

In de onderstaande pagina kunt u uw gegevens invoeren wanneer u de TUV Tempo 100 keuring wilt aanvragen.