Welkom bij caravanstalling Roefs

Caravanstalling Roefs is een professionele caravanstalling waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Daarom kunt u bij ons uw caravan of vouwwagen onbeperkt halen zonder dat daar extra kosten voor in rekening gebracht worden. Kom gerust eens kijken in onze caravanstalling, want het is belangrijk dat u weet hoe uw caravan gestald staat.

Ook kunnen wij ervoor zorgdragen dat er onderhoud wordt uitgevoerd op uw caravan of vouwwagen tijdens de stallingsperiode. Dit is erg makkelijk voor u. U hoeft de caravan niet langer thuis te laten staan als nodig en als u deze weer wilt gebruiken is deze reisklaar. Wij zorgen voor transport van en naar het Bovag erkende onderhoudsbedrijf Caravan Extra te Oirschot.

Waarom zou u kiezen voor caravanstalling Roefs?

Alle caravans en vouwwagens hebben hun eigen vaste plaats want orde en netheid staat bij caravanstalling Roefs hoog in het vaandel. Degelijke, geventileerde en droge stallingsruimten (3 nagenoeg indentieke grote hallen). Beveiligd middels o.a. alarm-installatie, permanent cameratoezicht en toegangshek. Compressor aanwezig om uw banden op spanning te brengen. Zeer gunstig gelegen en dus gemakkelijk bereikbaar. Voldoende ruimte bij de hallen om te manoeuvreren. De caravans worden op de afgesproken dag reeds klaar gezet. Onderhoud in samenwerking met Bovag erkend onderhoudsbedrijf Caravan Extra te Oirschot. Caravan halen en brengen door hun verzorgd. Scherpe prijs.

Contact

Caravanstalling Roefs
Oude Grintweg 77a
5688 MB Oirschot
Tel.: 0499-574450
Mobiel: 06-27415338
E-mail: info@caravanstallingroefs.nl
Website: www.caravanstallingroefs.nl