Caravan en Camperschade

Tijdens het gebruik van de caravan kunnen er schades ontstaan aan de caravan.

Denk hierbij maar aan bijvoorbeeld het boek dat schade veroorzaakt aan het tafelblad, stormschade, maar ook aanrijdingsschade schade tijdens uw vakantie. Ons technocenter staat bekend bij de verzekeringsmaatschappijen als erkend reparateur.

Mocht u schade hebben aan uw caravan. Kom dan eerst naar ons, wij regelen samen met u de melding van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij. U kunt de caravan eventueel direct bij ons achterlaten voor taxatie en expertise. Wij regelen de schaderepair van a tot z met uw verzekeringsmaatschappij.

Smart Repair Centre

Als aanvulling op ons technocenter kent Caravan Extra ook het "Smart Repair Centre". Dit is totaal vernieuwd concept in caravan schadeherstel met als doel de kosten van schadeherstel te beperken.

Profiel herstelsysteem

Met het profiel herstelsysteem worden kleine beschadigingen aan de wanden van de caravan hersteld. Wij kopiëren de orginele structuur van de caravanwand naar de beschadigde locatie op de caravanwand. Hierdoor hoeft er geen nieuwe wand geplaatst te worden bij kleine schades aan de caravanwand. Met het profiel herstelsysteem van ons Smart Repair Centre kunnen de kosten tot wel 75% bespraard worden.