Nova

De nieuwe ERIBA Nova: innovatieve opbouw in combinatie met individueel design

Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

ERIBA Nova 445 Freisteller 3 4 Heck.0ERIBA Nova 545 Freisteller Seitenansicht Fahrerseite2.1

Deze serie schittert niet alleen door de verbeterde techniek, maar ook dankzij het nieuwe jasje. Of liever gezegd, twee nieuwe jasjes. Want de vertrouwde en uiterst populaire premiumserie ERIBA Nova werd volledig nieuw ontwikkeld en is nu leverbaar in de beide uitvoeringen Trend en Ambience. Dankzij de innovatieve CLIMADUR-opbouwtechniek zijn de isolatiewaarden uitstekend en de stabiliteit en levensduur ongeëvenaard. De caravans onderscheiden zich bovendien door hun karakteristieke ronde vorm en overtuigen daarenboven met veel opbergruimte en een comfortabele zitgroep. Het standaard Smart Home-systeem van ERIBA belooft een eenvoudige bediening, zodat op het gebied van functionaliteit en comfort aan alle wensen wordt voldaan.

Aan de buitenkant blijft de ERIBA Nova zijn karakteristieke rondingen trouw en overtuigt met multifunctionele hybride led-lampen en een dynamisch design aan de achterkant.

De nieuwe ERIBA Nova-luifel met geïntegreerde verlichting van HYMER Original Parts past in het harmonieuze totaalbeeld van de caravan. Daarbij werd bij de luifeladapter veel waarde gehecht aan de pasvorm.

ERIBA Nova 545 Freisteller 3 4 Front Markise2.0

Voor meer individualiteit zijn de zijwanden als optie leverbaar in Crystal Silver of met sportbestickering. In combinatie met de zilverkleurige lichtmetalen velgen is de nieuwe ERIBA Nova een echte blikvanger. 

Een afgeronde zaak. Of toch liever met hoeken en randen?

Of u nu voor de geïntegreerde zitgroep de ronde of hoekvormige variant kiest, u zit in elk geval comfortabel en stijlvol – daarvoor zorgen de hoogwaardige, moderne stoffen naar keuze.

Een licht decor en decent geplaatste houten vlakken zorgen ervoor dat de caravan ruim oogt en doen herinneren aan een moderne woonkamer. In het open, verlichte rek bevinden zich twee USB-stopcontacten voor het opladen van smartphone, tablet e.d.

Eriba Nova 545 Trend interior view c Hymer GmbH und CoKG 4 

Het genieten begint al vóór het koken.

Het ruime keukenblok ziet er niet alleen modieus uit, maar overtuigt ook met een groot plateau bijv. voor een koffiezetapparaat, en met veel opbergruimte in de talrijke laden en de uittrekbare apothekerskast.

ERIBA Nova Trend 445 Kueche Kuehlschrank offen.0

Voor een koele verfrissing tijdens warme dagen.

In bijna alle indelingen is standaard een koelkast van 142 liter inclusief vriesvak van 15 liter ingebouwd, zodat ook op warme dagen altijd een koele verfrissing bij de hand is. Heel variabel toepasbaar is de nieuwe multifunctionele ERIBA-acculamp, die flexibel op de in de caravan gemonteerd, actieve oplaadpunten of op de optionele pendellamp, maar ook volledig onafhankelijk als tafel- of zaklamp kan worden gebruikt.

ERIBA Nova Multifunktionsleuchte Abendstimmung.0 

Kort? Lang? Met bloemen? Alles moet mee!

Om op vakantie geen kledingstuk te hoeven missen, hebben de ERIBA Nova-modellen een grote kledingkast tot het plafond met verlichting, kledingstang en planken. Ongelooflijk handig! In de dakbergkasten en opbergruimten boven de bedden kunnen veel reisbenodigdheden tijdens het rijden veilig worden bewaard of worden opgeborgen om ze snel te kunnen pakken.

ERIBA Nova Ambience 480 Sideboard und TV.0ERIBA Nova Ambience 480 Durchschuss vorne nach hinten.0
Voor de mooiste dagen van het jaar. En de mooiste nachten.

Dankzij de comfortabele V-bedden kunt u er gemakkelijk in- en uitstappen en ze bieden enorm veel opbergruimte.Alle bedden kunnen ver naar boven worden geklapt, zodat de opbergruimte eronder goed bereikbaar is. Geen zin om op te staan? De opbergruimte is ook van buitenaf bereikbaar.

ERIBA Nova Ambience 480 V Betten2.0

Erg licht! Maar het kan ook donkerder.

De ERIBA Nova-modellen beschikken over een innovatief verlichtingsconcept met dimbare lichtzones en een variabele accentverlichting. Dat biedt niet alleen een aparte lichtsfeer, maar kan ook in een handomdraai via het Smart Home-systeem worden bediend. De caravans zijn standaard voorzien van tv-voorbereiding. 

Urenlang in de badkamer? Begrijpelijk.

De moderne, lichte badkamer met een verlichte spiegel overtuigt met de talrijke vakken en kasten, waarin alles een plaatsje krijgt – en ook tijdens de rit op die plaats blijft. Standaard is de badkamer uitgerust met een dakluik van 40 x 40 cm inclusief verduisteringsrolgordijn en muggengaas. Als optie is een uitzetbaar badkamerraam en een douche-uitrusting met douchekop en douchegordijn verkrijgbaar.

ERIBA Nova Ambience 480 Bad Waschbecken.0

Producten

cv nova 445 mj20 05062019.81b094f7

Eriba Nova 445
€ 30.840,00

  • Slaapplaatsen 4
  • Toelaatbaar gewicht 0 KG
  • Opbouw maat 550 CM