Dometic Freshjet 2200 Airconditioning compleet met binnenkader

44 97 dometic fj2200 9105306515 44497 11

€ 2.395,00

  • Beschrijving
  • Offerte
  • Direct Bestellen

Dometic Freshjet 2200

De Dometic FreshJet 2200 is een van de meest compacte dakairco’s op de markt. Met deze airco houdt u ruimte over op het dak van uw voertuig, terwijl u geniet van een ideale binnentemperatuur in uw camper of caravan.

Aangename binnentemperaturen met de FreshJet dakairco van Dometic

Iedere kampeerder is er wel mee bekend. Nadat uw camper of caravan een hele dag in de volle zon heeft gestaan, kan het binnen aanvoelen als een sauna. Deze airco houdt uw voertuig heerlijk koel en ontvochtigt de lucht. Wanneer het weer tegenvalt kunt u er ook mee verwarmen, zodat het binnen behaaglijk warm is. Stel de luchtstroom naar wens in naar links of naar rechts, omhoog of omlaag. Dankzij de soft-startfunctie kan de airco zelfs op laag afgezekerde campings zonder problemen werken. Dit airconditioningsysteem is geschikt voor campers en caravans tot 7 meter lang. Wanneer u een groter voertuig heeft kunt u ervoor kiezen om er twee te plaatsen. De afmetingen van de airco zijn 22,7 x 56,2 x 78,7 cm (hxbxd). Hij weegt slechts 32 kg en kan gemonteerd worden op een dak van maximaal 6 cm dik.

Belangrijkste voordelen

  • Koelvermogen van 2200 W, 
  • Compact formaat: bespaart ruimte op het dak
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Weegt slechts 32 kg
  • Garantie: 2 jaar

Compacte en gebruiksvriendelijke klimaatregeling

De meeste dakairco’s nemen een groot deel van het dak van uw voertuig in beslag. Door het compacte formaat van de FreshJet 2200 houdt u met deze airco juist ruimte over. Dit biedt u de mogelijkheid om zonnepanelen of een satellietschotel op het dak te plaatsen. Bij een groter voertuig kunt u zelfs een tweede FreshJet plaatsen, om gescheiden koelzones te creëren. Profiteer ook van de geïntegreerd in de luchtverdeler. Hiermee creëert u een gezellige sfeer in uw camper of caravan. U bedient alle functies gemakkelijk met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met optionele DC-kits is deze dakairco ook tijdens het rijden te gebruiken.

Geniet het hele jaar door van comfort aan boord met uw FreshJet dakairco! Met deze dakairco van Dometic in uw camper of caravan heeft u het nooit meer te warm.