Smart Trailer

Veilig. Comfortabel. Gebruikersvriendelijk.

Wilt u slimmer gebruik maken van moderne technologie in combinatie met uw caravan of camper en hiermee ook de veiligheid en het comfort van het rijden verbeteren? Dit kan met het SMART-Trailer systeem. Wilt u weten hoe de SMART-Trailer precies werkt? Lees dan verder!

Het SMART-Trailersysteem

De E-Connect fungeert als basis van het SMART-Trailersysteem, weegt minder dan een kilo en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan, camper of aanhanger. Via Bluetooth verbindt u met gemak uw smartphone of tablet met de E-Connect. Op deze manier heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig op reis te gaan en bent u altijd op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem kunt u kiezen over welke informatie van de caravan of camper u wilt beschikken. Één centrale E-Connect in combinatie de app maakt het daarnaast ook mogelijk om telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module. De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Stel uw SMART-Trailer samen met de verschillende modules

Nog nooit was het zo gemakkelijk om zo veel te weten over uw caravan, camper of aanhangwagen! Hieronder vindt u de verschillende SMART-Traileronderdelen. Selecteer de modules die het beste bij uw situatie en wensen passen. Bestel vervolgens de E-Connect en de gewenste extra modules!