Matras op maat kopen in Oirschot? Caravan Extra

Op zoek naar een comfortabel camper matras op maat of caravanmatras op maat? Bij Seminautic bent u aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het op maat maken van matrassen voor campers, caravans en vouwwagens.

Optimale nachtrust met een campermatras op maat

Wie met een camper op pad gaat, weet dat standaard matrassen vaak niet voldoen aan de wensen voor een goede nachtrust. Bij Seminautic begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor een geslaagde vakantie. Daarom bieden wij campermatrassen op maat aan die perfect aansluiten bij uw slaaphouding en voorkeuren. Kies uit drie uitvoeringen met de juiste hardheid, ventilatie en veerkracht voor een optimaal slaapcomfort.

Maak een afspraak bij Seminautic

Caravan matras op maat: comfortabel op reis

Ook voor caravans bieden wij matrassen op maat aan. Onze caravanmatrassen zijn extra geventileerd of hard en worden in overleg met u samengesteld. Zo bent u verzekerd van een matras dat past bij uw lichaam en wensen. Al onze matrassen worden in eigen atelier samengesteld en geproduceerd van duurzame en comfortabele A-klasse schuimen en materialen.

✅ Perfecte ondersteuning voor het lichaam

✅ Verschillende zones voor de juiste hardheid en veerkracht

✅ Snel en vakkundig op maat gemaakt in 1 uur Drive In of op locatie

Snel en vakkundig op maat gemaakt

Bij Seminautic maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor een matras op maat dat snel en vakkundig wordt geproduceerd. In onze showroom in Ekkersrijt Eindhoven kunt u binnen 60 minuten uw matras op maat voor uw camper of caravan in ontvangst nemen.

Bovendien staan uw slaaphouding, wensen en behoeften centraal in een persoonlijk adviesgesprek en kunt u proefliggen op een van onze modellen in de showroom.

Kies voor Seminautic voor een camper matras op maat of caravan matras op maat

Bij Seminautic bent u verzekerd van matrassen op maat voor al uw reizen, perfecte ondersteuning voor uw lichaam, verschillende zones voor de juiste hardheid en veerkracht, keuze uit diverse materialen en afwerkingen en snel en vakkundig op maat gemaakt in 1 uur Drive In of op locatie.